Tuesday, October 9, 2012

100% ferments at La QV

Montrealers!

Join me tomorrow, Wednesday, October 10th for a swanky apéro at La QV, "votre caviste", 29 Beaubien East. Julie will be cooking up a delicious choucroute garnie: my caraway sauerkraut simmered with grelots fumés (smoked cured pork) from Fou du Cochon de Kamouraska. Cyril has the wine covered with a glass of German white. Drop in for a chat between 5 and 10pm for some fun. Vive la choucroute!

Choucroute Garnie + German Chasselas wine = $12
Vegetable Lacto fermentation ABCs booklet by yours truly = $4


Montréalais(es)!

Venez me rencontrez demain, mercredi, le 10 octobre, pour un apéro à La QV, "votre caviste", 29 Beaubien Est. Julie cuisinera sa délicieuse choucroute garnie, fait à partir de ma choucroute et des grelots fumés du Fou du Cochon de Kamouraska. Cyril le sommelier nous offre un vin blanc Allemand en accompagnement. Venez jasez entre 17h et 22h. Vive la choucroute!

Choucroute garnie + Chasselas Allemand = $12
Livret l'ABC de la lacto fermentation des légumes (par moi!) = $4

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